Novel urut datin yang gersang

6854933580_2c8b688306_z

buah dada aku memang menegang keras, apalagi bila dia nyonyot dan sesekali menggigit halus puting aku yg turut menegang. aku terkulai resah di atas katil meramas buah dada, menggentel bijik kelentit yg basah sambil sesekali mendesah. aku rase nak nangis sebab aku rase nak sangat konek. setelah sekian lama kami tak bersama, malam ni akhirnya aku dapatk keluarkan air yg yang melimpah ruah yg dah lama tertunggak tak berbayar. tarian lidah zamri mengusik-ngusik bijik kelentit aku. sesekali dia menggigit halus bijik dan bibir faraj aku. punggung pejal aku terjongket-jongket menahan kesedapan. sesekali zamri berhenti menjilat dan menusuk jari tengahnya kedalam lubang aku. aku tak tahan lagi nak menanti diacah-acah dengan kesedapan jemari. mengajar di prime college seperti biasa selama beberapa bulan pastu ambik keputusan sambung belajar lagi. Dan bini dia mintak cerai jugak walau ape pun yg terjadi. dia membuka kedua belah kakiku dan cipapku menghadap mukanya. boss goncang-goncang konek dia sendiri pakai tangan sementara aku nak melutut.

dikepit2 kedua-dua buah dada aku sambil menyembamkan muka dia kat tengah2 lurah tu. apalagi bila dia start sentuh bijik kelentit aku dengan hujung jarinya, memang aku tak boleh nak kontrol diri lagi. aku menggesel-gesel konek tegang zamri ke permukaan pepek aku sebelum batang panjang itu disorong masuk kedalam lubang aku. buah dada aku tergoyang-goyang mengikut irama goncangan yang sederhana laju. aku tengok botol bedak pureen laura pun aku rase nak masukkan tapi besar sangat pulak. dia menolak masuk jarinya seperti kebiasaan dia menolak masuk koneknya. tusukan perlahan zamri tenggelam hingga kepangkal konek. aku mengerang penuh taksub menikmati kesedapan yg tidak terkata. zamri menekan habis koneknya kedalam lubang dan aku mengerang lagi. dan dia nampaknye akan terus menjadi seorang ustaz. dia nak pancut dalam mulut aku, tapi belum sempat aku ready, dia dah pancut kat muke aku.

tiada jawapan untuk soalan En Arif sebab aku pun tak jumpe Ayie lagi dan tak tau perkembangan dia selepas Tiara bawak Ayie balik, keluar dari hospital ari tu.

Memang hati aku meronta-ronta nak tau pasal Ayie, tapi aku dengan Tiara dah tak mcm dulu lagi šŸ˜¦ gigil tangan aku nak taip ni tau u all heheheā€¦ tak jauh sangat dari hotel kami di jalan pecenongan. shopping kat harco, melalui jalan gunung sahari dan pangeran jakarta. mase aku kat harco, aku jalan dgn boss aku lepas tu aku duduk kat sebuah kerusi kat kaki lima kedai tu sebab letih berjalan.

Ketika di usia sedemikian aku nakal juga kerana minat aku hanya tertumpu terhadap wanita dan pompuan-pompuan yang sebaya atau lebih tua dari aku.

Selalunya penis aku akan keras memanjang bila melihat dan membayangkan yang indah. Aku rajin ke sekolah dan aku adalah pelajar yang baik dengan result sekolah ku.

Pintu rumah jiran Nombor 7 milik Pakcik Agus(34th) dan isterinya Makcik Anum (25th)-menarik couple ini pada pandangan aku.

Makcik Timah orangnya rendah, bertubuh gempal, bermuka bulat dan manis bila tersenyum. Ayahku juga ada membuat reban ayam dan bertanam sedikit ubi kayu, keledek dan beberapa pokok mangga.sesekali aku merapatkan dada aku ke dada zamri sambil terus menggelek dan kami berkucupan penuh nikmat. aku dibaringkan dan batang zamri ditujah dalam keadaan serong. nasib baik tersedar, kalo tido kat bilik aku sampai pagiā€¦..?!!! bagi aku sex merupakan satu keperluan asas yg paling penting dlm hidup aku, kalau tak, aku boleh sakit kepala menahan. setiap konek ade kelebihan dan kekurangan masing-masing. jadi untuk mlm tadi, aku adalah seorang janda gersangā€¦ mcm aku ckp dulu, mcm aku je yg kene bertanggungjawab atas ape yg berlaku hari tu. aku tak bersedia untuk menjadi isteri kepada seorang ustaz (maybe). sebelah kaki aku diangkat tinggi dan zamri menolak masuk konek dia sedalam-dalamnya. lubang depan ditujah, lubang belakang diacah-acah dengan jari. buah dada aku terus terbuai-buai melantun-lantun ke kiri dan ke kanan. mesti korang tertanya-tanya nape aku hilang lame kan? sekarang aku tak nak ambik tau lagi pasal boss (ex-boss) aku tu. tapi aku dah malas nak fikir lagi pasal dia dan masalah remeh dia dengan bini dia. walau bagaimanapun, kami bertukar no tepon dan e-mail dengan harapan persahabatan ini dapat diteruskan. aku tiba di KLIA jam 8 malam semalam bersama En Arif. bagi aku, aku sekadar mendengar masalah yg melanda berpunca daripada peristiwa valentine ari tu. Aku dibesarkan dalam masyarakat polis, duduk di berek tua berjiran tetangga. Di samping anak sulung yang bertanggung jawab, aku juga merasakan diriku agak nakal.Berek kami terdiri dari 10 pintu-bermaksud aku mempunyai 9 jiran tetangga yang terdekat. Pintu rumah jiran nombor 5, milik Pakcik Hassan(41th) dan isterinya, Makcik Timah (38th).Aku pun hampir tertidur jugak tapi tiba-tiba aku rase ade orang panjat atas aku. walaupun secara tak langsung, tapi ayat-ayat dia cukup buat aku faham. tapi ustaz tak tau sambil berborak, aku gentel bijik aku yg kebasahan. bila dia tanye kenapa, aku tak mengaku dan jawab takde ape-ape :p lepas letak phone, aku masih lagi teruskan mengosok bijik aku yg basah tu. ape perhatikan nama-nama yg tersimpan dlm handphone aku, tapi takde sorang pun yg aku rase selamat untuk dihubungi. dah setahun ustaz rochi berada di Gadjah Mada University sambung blajar kat sane. tinggal bra dan panties yg berwarna merah saja (Tiara belikan mase aku jenjalan kat singapore dulu) dan dia masih membelaiku dari belakang. dan aku mula mencari kepala belt bosku dan melurutkan seluarnya kebawah. kini bra aku tertanggal dan dia mula menyonyot putingku silih berganti dalam keadaan berdiri sambil tangan nya melurutkan pantiesku. dimenyerang aku bagai singa kelaparan dan aku menikmati sepenuhnya. dengan sekali henjut batangnya yg panjang dan tegang itu habis aku kemut. kemudian dia suruh aku berdiri dan meniarap diatas meja. aku mengepit koneknya dengan merapatkan kedua belah kaki ku agar aku dapat menikmati kebesaran konek bos aku itu dengan maksimum.

You must have an account to comment. Please register or login here!